fredag 20 juni 2008

Another day, another dollar.. ; )


Igår hände det massor; 
snickar- Fredde var där och reglade upp väggar till våra sovrum, och sedan kom en elektriker och kollade över vårt elsystem. Omfattning: TOTAL! 

Vi måste dra om all el i hela huset, alla eluttag är helt ojordade, och elcentralen är på tok för liten för vårat behov, och dessutom för gammal... 
Han skulle kolla över helgen och återkomma på måndag med ett kostnadsförslag, får se om man törs titta på det! ; ) 

Samtidigt känns det som världens chans; att faktiskt få vara med och bestämma precis hur vi vill ha det, och inte bara det som är "standardbestämt" av någon annan. Och vi har valt golv oxå förresten: Tarketts laminat blir det, en 3-stavig ek som är mycket mörkare än vanligt, och är skitsnygg! Påminner mer om valnöt i färgen, det kommer att bli kanon!! Magnus skulle kolla om vi kunde få nått bra pris.. (rabatt: Ja tack!)

Jag passade oxå på att handla till midsommar, och köpte avslutningspresenter (vin och kylskåpsmagneter) till Maja´s fröknar. 

Och nu är det bestämt förresten att Hanna & Daniel ska komma upp till midsommar. Dom ska bo hos Ida, och vi kommer att äta mat hemma hos Åsa. Annie med fam verkar fortfarande vara nedbäddade, och kan nog inte komma tyärr.. Vi som verkligen vill träffa er snart, Maja pratar om er varje dag!! Krya på er nu hela familjen!!!!

Nu ska vi sätta igång med att städa hemma (har inte riktigt varit prioriterat den här veckan; dammråttor, kläder och leksaker överallt!), och sen börja med maten till ikväll! 
Kram på er & ha en trevlig Midsommar!!

Inga kommentarer: